Krovne konstrukcije

IZRADA:

Vršimo  izradu svih vrsta prostih i slozenih drvenih konstrukcija prema projektu.

Konstrukcije izrađujemo od Vašeg materijala ili  od našeg po sistemu “ključ u ruke”. Materijal koji koristimo za konstrukciju je čamova građa (smreka/jela) sečena po specifikaciji ili za to koristimo lamelirane grede u zavisnosti od potrebe klijenata.

U zavisnosti od zahteva vršimo obradu svih vidnih delova konstrukcije (rendisanje, fazoniranje, farbanje), tretiramo zaštitnim premazima, patosimo gotove konstrukcije (daska, OSB ploče, patos i sl), postavljamo paropropusnu foliju ili neku drugu vrstu hidroizolacije u zavisnosti od vrste krova, letvišemo i pokrivamo odgovarajućim krovnim pokrivačom sa svim pretećim elementima.

Takođe  izvodimo i limarske radove, tj montaza oluka, vetar lajsni, uvala, snegobrana i svih vrsta limenih opšivki. Lim koji se koristi moze biti čelični, aluminijumski i bakarni u zavisnosti od Vaših potreba.

SANACIJA:

Ukoliko imate problema na postojećem krovu kao što su dotrajalost pokrivača, prokišnjavanje, oštećenje limene opšivke, dotrajalost pojedinih delova ili cele konstrukcije mi nudimo rešenje.

Na vaš poziv izaći ćemo na lice mesta i dati predlog sanacije, ponudu i ukoliko postignemo dogovor u najkraćem roku ukloniti sve nedostatke uz korišćenje najkvalitetnijih materijala.