O nama

Građevinska radnja ETNO-MONT je osnovana je u Uzicu kao nastavak  dugogodišnje  porodične  tradicije  izvođenja  gradjevinskih  radova.

Naš tim je sastavljen od inzenjera i građevinaca svih profila i svih generacija, tako da smo na jednom mestu spojili i znanje i iskustvo.

Građevinska radnja ETNO-MONT se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, adaptacijama i rekonstrukcijama postojećih, svim vrastama grubih i završnih radova u građevinarstvu, iskopima, kao i svim ostalim poslovima vezanim za građevinarstvo.

Naš cilj i vizija je da svim klijentima, zajedno sa velikim brojem naših podizvođača, omogućimo da na jednom mestu pronađu komletnu uslugu za izvođenje građevinskih radova. To podrazumeva majstore i stručni kadar svih zanata koji će vam pomoći da realizujete svoje ideje u što kraćem roku a da pri tome kvalitet bude na prvom mestu.

 

Pored izvođenja građevinskih radova građevinska radnja ETNO-MONT u svojoj ponudi ima i konstrukcije od drveta kao što su nadsrešnice, brvnare, letnjikovci, dečija igrališta, baštenske garniture i još mnogo toga.

Pored svega navedenog  nudimo Vam i građevinsko odrzavanje stambenih i poslovnih objekata kao i hotela.

 

Ukoliko ste na našem sajtu pronašli nešto što odgovara vašim potrebama kontaktirajte nas putem maila ili pozivom na telefon gde ćete dobite sve informacije. Ukoliko za to iskazete potrebu, naše stručno lice će izaći kod Vas na teren i napraviti vam ponudu potpuno besplatno.